Med over 30 års erfaring i at undervise i kampsport, god indsigt i moderne fysiologisk træningsmetoder, stor opfindsomhed, positiv energi og et stort legehjerte tilbyder Pennen & Sværdet bl.a. følgende ydelser indenfor kampsport, leg og motion:

Kampsport og kamplege
Undervisning i kampsport (karate, taekwondo, judo, hapkido og tai chi) og kamplege. Kampsport er et godt alternativ til mere traditionelle idrætsgrene som f.eks. fodbold, badminton og cykling, og kamplege kan med fordel benyttes til opvarmning og styrketræning i alle idrætsgrene.

Udvalgte referencer
Underviser hver uge i Hinnerup Karateklub
Har undervist utallige børn og unge på folke-, fri- og efterskoler i kampsport og kamplege
Har undervist idrætslærer i anvendelsen af kamplege til idræt, leg og motion (Viborg Seminariet)
Coach for karatekæmpere til DM, EM og VM


Indspilning af karatefilm

Produktion af karatefilm med alt fra idéudvikling, over skuespilinstruktion, stunt- og slagsmålskoreografi, til post-produktion og endelig filmfremvisning. Med mange års erfaring i at iscenesætte fiktive slagsmål, og med hjælp fra Henriette Vinther Toft (filminstruktør og karatemester), laver vi karatefilm, hvor alle kan blive stjerner i deres egen aktionfilm! Læs mere om karatefilm på www.karatefilm.dk.

Udvalgte referencer
Produktion af karatefilm med børn og unge, sommerskole på Morsø Folkebibliotek
Crazy Christmas Kick (se filmen her)
Risskov Efterskole
Hardsyssel Efterskole


Levende computerspil

Aktiv leg kombineres med computerspil ved at tage de bedste elementer fra computerspil og implementere dem i levende og aktive lege. De bedste og sjoveste egenskaber fra alle typer af computerspil (adventure-, strategi-, action-, skyde-, slås- og rollespil) anvendes til at afvikle snedigt opbyggede lege og kampe. Her er det kun fantasien der sætter grænserne. Læs mere om levende computerspil.

Udvalgte referencer
Rovvig Efterskole
Salling Ungdomsskole
Danske Bioanalytikere
Dansk Center for Jordbrugsuddannnelse
Viborg Seminariet


Fysisk træning

Effektiv konditions-, styrke- og smidighedstræning baseret på moderne fysiologiske træningsmetoder for både hold og enkeltpersoner.